

# Postgraduate Research Administrator Network

# Thursday 28<sup>th</sup> April 2016, 9:00 – 12:30 Dalton Room, Manchester Innovation Centre, Grafton Street

# 9.00 – 9.30 Registration (Tea/ Coffee provided) (30 mins)

### 9.30 - 9.35 Welcome (5 mins)

*Vicky Turner, Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)* 

### 9.35 – 10.00 Graduate Education Update (25 mins)

*Helen Baker, Head of Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)* 

### 10.00 – 10.15 eProg Update (15 mins)

*Helen Baker, Head of Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)* 

### 10.15 – 10.30 Wellbeing Update (15 mins)

Mark Leech, University Researcher Development Co-ordinator, Graduate Education

### 10.30 – 10.45 Internationalisation (15 mins)

Tanya Luff, Head of International Relations

10.45 – 11.10 Coffee Break (Tea/Coffee and Cake) (25 mins)

### **11.10 – 11.30 Q&A Session** (20 mins)

Tier 4/ Internationalisation/ eProg replacement/ Graduate Education/ wellbeing/ Research Strategy

11:30 – 11:40 Table discussions (10mins)

11:40 – 12:25 PURE Demo followed by Q&A session (45mins)

#### **12.25 – 12.30 Closing Remarks** (5 mins)

*Vicky Turner, Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)*