

# **Postgraduate Research Administrator Network**

# Thursday 10<sup>th</sup> November, 9.15 am-12.30 pm The Manchester Dental Education Centre (MANDEC), Bridgeford Street

#### 9.15 - 9.45 Registration (Tea/ Coffee provided) (30 mins)

#### 9.45 – 9.50 Welcome (5 mins)

Vicky Turner, Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)

### 9.50-10.20 New Ethics Review System (30 mins)

Timothy Stibbs, Research Ethics, Governance and Integrity Manager, Principal and, Compliance & Risk, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)

#### 10.20-11.00 GRAD ED updates/eProg updates (40 mins)

Helen Baker, Head of Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS) & Claire Hughes, Manchester Doctoral Centre Manager, Graduate Education (RBESS)

# 11.00 – 11.25 Networking Coffee Break (Tea/Coffee and Cake/Fruit) (25 mins)

# 11.25 – 11.35 Researcher Development Updates (PRES/Well-Being Strategy/PGR Destinations)

Mark Leech, University Researcher Development Co-ordinator, Graduate Education

#### 11.35 - 11.45 ORCID

(10 mins)

Scott Taylor, Scholarly Communications Librarian

# 11.45-12.05 PGR Funding Process Review (20 mins)

Cath Dyson, Project Manager, Change Management and Process Improvement, IT Services

## **12.05-12.35 Q&A Session** (*30 minutes*)

#### **12.35 – 12.40 Closing Remarks** (5 mins)

Vicky Turner, Graduate Education and Researcher Development, Research and Business Engagement Support Services (RBESS)